Nasz ca造 鈍iat
Forum dla m這dzie篡
Obecny czas to Pon 15:51, 23 Lip 2018

Within Temptation!

 
Odpowiedz do tematu    Forum Nasz ca造 鈍iat Strona G堯wna -> Muzyka
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz nast瘼ny temat  

Autor Wiadomo嗆
Rozi
Administrator



Do陰czy: 03 Cze 2007
Posty: 151
Przeczyta: 0 temat闚

Ostrze瞠: 0/5


PostWys豉ny: 字o 22:00, 06 Cze 2007    Temat postu: Within Temptation!

No wi璚 moim najukocha雟zym zespo貫m jest zesp馧 Within Temptation graj帷y symfoniczny metal Laughing
Teraz troszk przybli輳 Wam t grup:

Within Temptation - holenderski zesp馧 metalowy (b康 wg r騜nych 廝鏚e rockowy[potrzebne 廝鏚這]) z damskim wokalem, istniej帷y od 1996 roku. Posiada charakterystyczny, rozpoznawalny styl grania. Dawniejsze p造ty zespo逝 mo積a zaliczy do gothic metalu (na Enter tak瞠 z elementami doom metalu), a ostatni do metalu symfonicznego.

Sk豉d:
* Sharon den Adel - 酥iew
* Robert Westerholt - gitara elektryczna, wokal
* Ruud Jolie - gitara elektryczna
* Martijn Spierenburg - instrumenty klawiszowe
* Jeroen van Veen - gitara basowa
* Stephen van Haestregt - perkusja

Dyskografia:

CD [edytuj]

* 1997 Enter
o Restless, singel, 1997
* 1998 The Dance (mini-album)
* 2000 Mother Earth (re-edycja - 2003)
o Our Farewell, singel, 2001, 2003
o Ice Queen, singel, 2001
o Mother Earth, singel, 2001, 2002, 2003 (UK, EU)
* 2004 Running Up That Hill, singel - niezamieszczony na 瘸dnym albumie cover Kate Bush
* 2004 The Silent Force
o Stand My Ground, EPka, 2004
o Memories, singel, 2005
o Angels, maxi-singel, 2005
* 2007 The Heart of Everything
o What Have You Done, singiel, 2007
o The Howling, EPka, 2007 (USA)
o Frozen, singiel, 2007
o The Howling, singiel, 2007 (UK)



Post zosta pochwalony 0 razy
Powr鏒 do g鏎y
Zobacz profil autora

Autor Wiadomo嗆
Sylwinka:)Szweda:)




Do陰czy: 04 Cze 2007
Posty: 13
Przeczyta: 0 temat闚

Ostrze瞠: 0/5


PostWys豉ny: 字o 22:22, 06 Cze 2007    Temat postu:

"MIUSIC IS MY LIVE"

Post zosta pochwalony 0 razy
Powr鏒 do g鏎y
Zobacz profil autora

Autor Wiadomo嗆
Max Sparrow




Do陰czy: 05 Cze 2007
Posty: 120
Przeczyta: 0 temat闚

Ostrze瞠: 0/5


PostWys豉ny: Czw 17:22, 07 Cze 2007    Temat postu:

JES! JES! JES! I尋 LOVIN IT! Wink

Post zosta pochwalony 0 razy
Powr鏒 do g鏎y
Zobacz profil autora

Autor Wiadomo嗆
Yasmine




Do陰czy: 22 Cze 2007
Posty: 6
Przeczyta: 0 temat闚

Ostrze瞠: 0/5


PostWys豉ny: Nie 17:40, 24 Cze 2007    Temat postu:

Uwielbiam ten zesp馧!!! Je瞠li mi si uda to za jaki czas tam wam linki 瞠by軼ie mogli sci庵n帷 ich teledyski (te starsze i te nowsze)... Very Happy

Post zosta pochwalony 0 razy
Powr鏒 do g鏎y
Zobacz profil autora

Wy鈍ietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu    Forum Nasz ca造 鈍iat Strona G堯wna -> Muzyka Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Strona 1 z 1

 
Skocz do:  
Mo瞠sz pisa nowe tematy
Mo瞠sz odpowiada w tematach
Nie mo瞠sz zmienia swoich post闚
Nie mo瞠sz usuwa swoich post闚
Nie mo瞠sz g這sowa w ankietach

fora.pl - za堯 w豉sne forum dyskusyjne za darmo
Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group.
Theme Designed By ArthurStyle
Regulamin